spot_img
15.5 C
Sarajevo
spot_img
NaslovnicaAuto'Zlatni volan' za novi Seat Leon

‘Zlatni volan’ za novi Seat Leon

Španski kompakt SEAT Leon 1.5 eTSI osvojio je ‘Goldenes Lenkrad 2020’. Potpuno novi SEAT Leon uspio je uvjeriti žiri u kategoriji ‘Najbolji omjer cijene i proizvoda do 35.000 eura’. Ovu nagradu u organizaciji Auto Bild dodjeljuju isključivo stručnjaci. Test tim Auto Bild uzima u obzir vozačke utiske, kao i ulaznu cijenu, standardnu opremu i garancije po svojoj stručnoj prosudbi.
“Ponosni smo što je naš novi SEAT Leon dobio ‘Zlatni volan’ i uspio se afirmirati među renomiranim stručnjacima Auto Bilda. Ova nagrada je najbolje priznanje za tim koji je bio uključen u lansiranje najboljeg Leona svih vremena. Automobil dizajniran, razvijen i proizveden u Barceloni. U SEAT-u i Cupri trenutno smo usred najveće ofanzive na proizvode u našoj povijesti s modelima kao što su SEAT i Cupra Leon, Cupra Formentor i buduća Cupra el-Born. Ova nagrada daje nam snagu da pouzdano gledamo u budućnost”, izjavio je Wayne Griffiths, predsjednik SEAT-a i Cupre.
On je dodao da potpuno novi SEAT Leon dolazi s inovativnim tehnologijama. To je prvo potpuno povezano i najsigurnije vozilo marke sa najnovijim sistemima za pomoć u vožnji i prvim plug-in hibridnim modelom.

valute

VALUTA.BA
spot_img

najnoviji članci

istražite više