spot_img
15.5 C
Sarajevo
spot_img
NaslovnicaAutoVozači BMW-a će uskoro gledati u digitalnu instrument tablu

Vozači BMW-a će uskoro gledati u digitalnu instrument tablu

BMW-je održao ‘Digitalni dan’, medijsku prezentaciju na kojoj Bavarci pokazuju buduće trendove i tehnologije na kojima rade.
Možda se najinteresantnija prezentacija odnosila na dizajn nove, potpuno digitalne, instrument table koja bi uskoro trebalo da se nađe na svim BMW-ovim modelima.
Novi dizajn, kao i do sada, smješta brzinomer i pokazivač nivoa goriva s lijeve strane, a obrtomer i pokazivač temperature rashladne tečnosti s desne strane, dok je prostor između brzinomera i obrtomera rezervisan za projekciju mape navigacije, kao i ostale informacije.
Ta inovativna rješenja prilično odstupaju od postojećeg dizajna koje Bavarci koriste, pa je, očekivano, izgled buduće instrument table naišao na podijeljena mišljenja ljubitelja BMW-a, prenosi Tportal.hr.

Novi operativni sistem 7.0 biće intuitivniji, a u pripremi je i implementacija konekcije 5G u automobilima

BMW je takođe pokazao novi operativni sistem 7.0 koji bi trebalo da bude jednostavniji za personalizaciju. Takođe bi trebalo da bude pregledniji i intuitivniji.
Nijemci su se pohvalili i planom za implementaciju konekcije 5G u automobilima, a do kraja godine pokazaće i unaprijeđeni sistem za komunikaciju između vozila koji bi trebalo da vožnju učini bezbjednijom i prijatnijom.

valute

VALUTA.BA
spot_img

najnoviji članci

istražite više