spot_img
12.7 C
Sarajevo
spot_img
NaslovnicaAutoVision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury

Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury

Mercedes-Maybach će na ovogodišnjem sajmu automobila u Pekingu (25. april – 4. maj) predstaviti novi super luksuzni koncept nazvan Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury, a navodno bi trebalo da se radi o zaista spektakularnom automobilu.
Konkretnijih podataka za sada nema, ali pojedini izvori ukazuju na mogućnost da će Maybach u Pekingu u stvari predstaviti najavnu studiju za svoju verziju sljedeće generacije modela GLS.
Naime, već neko vrijeme kruže glasine da će GLS dobiti svoju Maybach verziju, a po svemu sudeći takav automobil najbolje je predstaviti u Kini gdje se realno može očekivati najveća prodaja. U svakom slučaju, o čemu god da se tačno radi, glavni adut ovog automobila biće luksuzno uređeni i opremljeni enterijer sa četiri zasebna sjedišta i najkvalitetnijim materijalima kao i nivoom izrade, piše Autonet.hr.
Očekuje se da bi ovaj koncept mogao da ima i neku vrstu elektrifikovanog pogonskog sklopa, odnosno da će se raditi o nekoj vrsti hibridno pokretanog vozila, ali više ćemo saznati uskoro jer auto-sajam u Pekingu svoja vrata otvara 25. aprila.

valute

VALUTA.BA
spot_img

najnoviji članci

istražite više