spot_img
3.8 C
Sarajevo
spot_img
NaslovnicaAutoU Banja Luci predstavljen novi BMW model THE X7

U Banja Luci predstavljen novi BMW model THE X7

Autocentar Tomić, generalni uvoznik BMW vozila za Bosnu i Hercegovinu premijerno je predstavio najnoviji BMW model THE X7 u Banja Luci u petak, 16. maja.
Svojom impresivnom pojavom, simfonijom oblika, površina i linija, BMW X7 je pravo remek djelo koje ulijeva povjerenje već na prvi pogled. Nova dimenzija luksuza u BMW-u X7 oslikana je skladnim spojem impozantne pojave i osobnosti. S obzirom na veličanstveni izgled, dojam lakoće i agilnosti postignut je uglađenim dizajnerskim linijama i atletskom figurom, a markantnost je zajamčena prepoznatljivim bubrezima i laserskim svjetlima.
Pod geslom ‘udobnost sjedenja prve klase’, novi BMW X7 svim putnicima nudi prvoklasno iskustvo putovanja. Najfinija koža, impresivno ambijentalno osvjetljenje, peterozonska automatska klima te neizostavni dojam profinjene elegancije i vrhunske udobnosti na svim terenima stvaraju novu klasu luksuza.
Povezanost i najnovije digitalne tehnologije predstavljaju još jednu važnu značajku BMW-a X7.
BMW-ov moto ‘najbolje od najboljeg’ primjetan je i u ponudi motora za X7. U ponudi su jedan benzinski i dva dizelska motora (svi sa šest cilindara) koji jamče luksuzni doživljaj putovanja.

valute

VALUTA.BA
spot_img

najnoviji članci

istražite više