spot_img
5.5 C
Sarajevo
spot_img
NaslovnicaAutoŠest Renault Master Pro+ hladnjača za Vindiju

Šest Renault Master Pro+ hladnjača za Vindiju

Jedan od lidera u prehrambenoj industriji na Balkanu s tradicijom dugom više od pola stoljeća, kompanija Vindija, svoj poslovni sistem temelji na vrhunskoj profesionalnosti i saradnji isključivo sa provjerenim i dokazanim partnerima. Njihov vozni park s razlogom je bogatiji za šest Renault Master Pro+ vrhunskih hladnjača.
Master je višenamjensko vozilo i raspolaže sa prilagodljivim tovarnim prostorom od 8 do 22 m2 uz prosječnu potrošnju od tek 7,7 litara i fiksnom cijenom održavanja za vrijeme dvogodišnje garancije bez ograničenja kilometraže.
Flota od šest Mastera dio je Renaultove Pro+ divizije, koju odlikuju isključivo profi rješenja i vrhunska prerada po narudžbi klijenta. Vindija je odabrala najveći model Mastera, pokretanog sa dCi 165 Twin Turbo agregatom EURO 6 norme i sa 17 m3 korisnog tovarnog prostora, koji nakon nadogradnje ima ukupnu nosivost preko 3,5 tone i koji u svoj tovarni prostor može primiti čak do pet euro paleta.
Stalna briga o partnerima je dio Renaultove profesionalne usluge, s obzirom da svi korisnici Renault Pro+ vozila imaju mogućnost 24-satnog korištenja zamjenskog vozila. Vrhunski Master Pro+ često je prerađen u odijela ‘pekara’, ‘farmaceuta’. Osim furgona, Master je idealan i za prevoze putnika, tako da novi master bus može prevoziti i do 17 putnika.
Najprodavaniji Master na bosanskohercegovačkom tržištu je model Master L2H2P2 pogonjen dizelskim agregatom dCi od 130 KS s tovarnim prostorom od 15m2 i nosivošću od 1.445 kg. Njegova cijena je 36.500 KM, bez PDV-a.

valute

VALUTA.BA
spot_img

najnoviji članci

istražite više