spot_img
16.6 C
Sarajevo
spot_img
NaslovnicaAutoSEAT BiH partner festivala Garden of Dreams

SEAT BiH partner festivala Garden of Dreams

Festival Garden of Dreams će naredne sedmice, pored brojnih posjetioca festivala, u Sarajevo dovesti neka od najistaknutijih imena svjetske elektronske scene. Blizu 30 izvođača izmijenti će se tokom tri dana na nekoliko sarajevskih pozornica, te svojim zaraznim ritmovima i energijom rasplesati nekoliko hiljada posjetilaca.
Baš kao i SEAT, ovaj mladi i urbani festival privržen je muzici i urbanoj umjetnosti, koju ćemo zajedno slaviti tokom trećeg dana festivala, 23. juna u bašti Historijskog muzeja BiH.
SEAT ostaje privržen muzici i bit će partner festivala Garden of Dreams, te će kao ‘hospitality partner’ organizirati ustupanje svojih modela Alhambra, Leon i Arona za potrebe prevoza artista ali i nekoliko aktivnosti tokom i nakon festivala. U nedjelju, 23. juna u bašti Historijskog muzeja BiH posjetioci će, pored sjajnih nastupa DJ Pional, DJ Ruede Hagelstein, DJ Torresa i dva B2B seta u izvedbi DJ Alicana i Murata Uncuoglua, te Kristijana Molnara i After Affair, imati priliku prisustvovati i oslikavanju murala inspirisanih ‘sarajevskom baštom snova’.
“SEAT je jedan od vodećih partnera nekih od najvećih muzičkih događaja u Evropi, a našoj porodici ove godine pridružili smo i festival Garden of Dreams. Dijelimo istu strast prema muzici i urbanoj umjetnosti”, izjavio je Senad Trnka, Brand manager SEAT-a u BiH.
Murale će oslikati umjetnici iz kolektiva Obojena klapa, a nakon festivala biće izloženi u JU Centar kulture i mladih Općine Centar do održavanja aukcije na kojoj će se moći kupiti. Novac od prodaje murala biće usmjeren u dobrotvorne svrhe.
Festival Garden of Dreams osigurao je direktan prenos nekoliko događaja i na svojim online kanalima. Ukoliko od 21. do 23. juna nećete biti u Sarajevu, budite uz SEAT i gardenofdreams.ba naloge na Facebook-u, Instagramu, SoundCloud-u, te na YouTube kanalu!

valute

VALUTA.BA
spot_img

najnoviji članci

istražite više