spot_img
18.8 C
Sarajevo
spot_img
NaslovnicaAutoRenault u Ženevi predstavio ekskluzivnu verziju Talisman S-Edition

Renault u Ženevi predstavio ekskluzivnu verziju Talisman S-Edition

Renaultova perjanica Talisman, dobija novu i ekskluzivnu verziju S-Edition. Ova izvedba će, pored luksuznih dodataka na vanjštini i interijeru, imati sportskiji duh zahvaljujući serijskoj 4-Control šasiji, elektronski podesivom ovjesu i novom TCe 225 turbobenzinskom agregatu. Prodaja kreće na jesen.
Talisman S-Edition, premijerno izložen na ovogodišnjem sajmu automobila u Ženevi, kombinuje sportski stajling sa ekskluzivnom opremom u seriji, kao što je šasija 4Control i elektronski podesivi ovjes. Elegantan i ekskluzivan vanjski izgled izvedbe S-Edition oplemenjen je ugradnjom crnih 19-inčnih felgi Alizarine, Pure Vision Full LED svjetala, i za dodatnu privatnost, posebno zatamnjenim stražnjim staklima.

Talisman S-Edition dolazi s inovativnom tehnologijom

Unutrašnjost Talisman S-Edition, uprkos dodavanju sportskih osobina poput crne kože, crvenim koncem prošivenih sjedišta, aluminijskih nožnih papučica i tepiha sa logotipom S-Edition, ostaje i dalje elegantna i ekskluzivna.
Talisman S-Edition dolazi s prepoznatljivom prostranom kabinom, inovativnom tehnologijom i visokokvalitetnom završnom obradom koja je pomogla u izgradnji reputacije modela.

Elegantan vanjski izgled izvedbe S-Edition oplemenjen je ugradnjom crnih 19-inčnih felgi Alizarine

Iako je Talisman dostupan s velikim izborom dizelskih jedinica, izvedba S-Edition se sada može naručiti i sa novim 1.8-litrenim TCe 225 turbobenzinskim agregatom, koji je uparen s automatskim EDC mjenjačem sa sedam brzina. Nova pogonska jedinca daje poboljšani užitak u vožnji zahvaljujući dinamičnom ubrzanju i osjetno boljim performansama na račun snage od 225 KS i 300 Nm obrtnog momenta.
Talisman S-Edition verzija na tržištu Evrope bit će u prodaji od septembra ove godine, a ovisno od tržišta bit će dostupan i s drugim motorima. Cijene će biti objavljene naknadno.

valute

VALUTA.BA
spot_img

najnoviji članci

istražite više