spot_img
15.5 C
Sarajevo
spot_img
NaslovnicaAutoRenault predstavio facelift Koleos i za tržište Evrope

Renault predstavio facelift Koleos i za tržište Evrope

Nakon što je u aprilu na sajmu automobila u Šangaju (za kinesko tržište) predstavljen restilizovani SUV Renault Koleos, Renault je danas u Francuskoj predstavio Koleos facelift i za evropsko tržište.
Osvježeni Koleos dobio je novu boju (Red Vintage) te dotjeraniju masku i branike kao i LED Pure Vision prednja svjetla, a facelift model krase i alu točkovi od 18 i 19 inča.
Koleos je dugačak 4670 mm, ima međuosovinsko rastojanje od 2710 mm, klirens iznosi 190 mm, dok se zapremina prtljažnika kreće od 579 do 1795 litara.
I unutrašnjost je pretrpjela modifikacije: R-LINK 2 sat nav i multimedija sistem sa 7-inčnim ili 8.7-inčnim ekranom (ovisno od verzije), sjedišta se nude sa funkcijom masaže, a vozačima je na usluzi i dodatna oprema sa asistentima pomoći u vožnji (sistem automatskog kočenja, detekcije pješaka, sistem upozorenja na vozilo u mrtvom uglu, itd).
U ponudi motora kupcima će biti dostupna dva dizelaša sa 150 i 190 KS: Blue dCi 150 X-Tronic (2WD) i Blue dCi 190 X-Tronic (4WD), uparena sa automatskim mjenjačem.
Cijene facelift Koleosa za sada još nisu navedene.

valute

VALUTA.BA
spot_img

najnoviji članci

istražite više