spot_img
10 C
Sarajevo
spot_img
NaslovnicaAutoRenault Megane R.S. Trophy Kup okuplja vozače

Renault Megane R.S. Trophy Kup okuplja vozače

Kada je u julu na Grobniku najavljeno novo i atraktivno natjecanje istovjetnih automobila na ovim prostorima – Renault Megane R.S.Trophy Kup, organizator AK Star Racing i njegov predsjednik Aleksandar Rajkov zainteresiranim su vozačima prikazali auto kojim će se ovo natjecanje voziti.
Riječ je o najjačoj izvedbi Renaultovog Meganea od 300 KS. No, ono ono što se tada nije znalo je koliki će interes novi Kup pobuditi kod vozača.
Na stazi ‘Rauš’ u Novom Marofu Megane R.S. Trophy imalo je prilike vidjeti i isprobati desetak novih vozača, od kojih su neki samo za ovu priliku izašli iz vozačke ‘mirovine’, poput Dine Mađarića i Siniše Košutića. Imena su to dobro nam znana iz domaćih, ali i stranih prvenstava pa čak i Porsche Supercupa, a koja bi svojim uključivanjem zasigurno podigla ovo natjecanje na potpuno drugu razinu.
Tu su još i Nenad Kolman, Denis Nišević, Tomislav Sajko, Ivan Pokos, Filip Magdić, Branimir i Tomislav Radić, Christian Palokaj, Danijel Šimunović i Šime Miletić. Osim hrvatskih vozača, u kupu će voziti i srpski, makedonski, crnogorski te vozači iz Bosne i Hercegovine.

Na stazi je testirana najjača izvedba Renaultovog Meganea od 300 KS

Prva vozila stižu za desetak dana i odmah po isporuci idu na doradu, odnosno montiranje sigurnosne opreme kako bi spremna dočekala novinarsku konferenciju početkom decembra na kojoj će Kup biti i službeno predstavljen.

valute

VALUTA.BA
spot_img

najnoviji članci

istražite više