spot_img
16.6 C
Sarajevo
spot_img
NaslovnicaAutoRenault Dani otvorenih vrata u Sarajevu od 25. do 28. aprila

Renault Dani otvorenih vrata u Sarajevu od 25. do 28. aprila

Tradicionalno dobra ponuda uz pregršt zanimljivih iznenađenja u Renaultu neće izostati ni ovoga proljeća. Od 25. do 28. aprila mjeseca Renault vas poziva u GUMA M koncesiju u Nedžarićima u Sarajevu na Dane otvorenih vrata, jer nudi ponudu koja se ne odbija.
Renault uvoznik je pripremio niz aktuelnih modela sa izuzetno primaljivim paketom ponuda. Riječ je o nekoliko nenadmašnih opcija koje značajno olakšavaju kupovinu novog vozila. To su Renaultovi prepoznatljivi modeli finansiranja uz atraktivne kamatne stope, zatim zamjena po sistemu staro za novo te finalno popusti koji će vas oduševiti. Svi koji kupe vozilo za vrijeme trajanja ove akcije dobijaju besplatan prvi osnovni servis za svog novog limenog ljubimca.
Ponuda se odnosi na lagerska vozila, a GUMA M koncesija u Nedžarićima za vrijeme Dana otvorenih vrata biće otvorena od 8 do 20 sati. Ukoliko prethodno želite ugovoriti probnu vožnju preferiranog Renault modela i uvjeriti se u ispravnost svog odabira dostupan je i besplatni info telefon 0800 88 880, saopćeno je.

valute

VALUTA.BA
spot_img

najnoviji članci

istražite više