spot_img
18.8 C
Sarajevo
spot_img
NaslovnicaAutoPriznanje za novi Berlingo Furgon: Dostavno vozilo godine

Priznanje za novi Berlingo Furgon: Dostavno vozilo godine

Novi Citroën Berlingo Furgon danas je dobio priznanje ‘International Van Of TheYear 2019’ na Međunarodnom salonu u Hanoveru. Ovo je drugi put da Berlingo osvaja ovu nagradu (Dostavno vozilo godine), nakon što je prvi put nagrađen 1997. i što je prodano više od 1,5 miliona primjeraka.
Ova treća generacija Berlinga nagrađena je za izvanredan napredak u pogledu udobnosti i tehnologije, bez kompromisa u pogledu funkcionalnosti. Nastavlja tako dugu baštinu marke Citroen u ovom segmentu, što uključuje ikonska vozila kao što je 2 CV furgonet, Acadiane i C15. Vjeran je potpisu Marke ‘Inspired by Pro’ koji je namijenjen lakim privrednim vozilima.
Novi Berlingo Furgon prilagođen je potrebama svih stručnjaka i njihovom korištenju. Ističe se svojom jedinstvenom morfologijom u 2 veličine (M i XL) te znanjem i umijećem u pogledu udobnosti i sigurnosti s 20 tehnologija za pomoć u vožnji i 4 tehnologije za povezivost.
Linda Jackson, generalna direktorica marke Citroën istakla je da će novi Berlingo Furgon osnažiti dinamiku lakih privrednih vozila ove marke u Evropi, koja je zabilježena u prvom polugodištu porast od 10,6% u registriranim vozilima, što je dvostruko više od rasta tržišta.

valute

VALUTA.BA
spot_img

najnoviji članci

istražite više