spot_img
3.8 C
Sarajevo
spot_img
NaslovnicaAutoPriznanje Škoda auta: Postprodaja Porsche BH treća u svijetu

Priznanje Škoda auta: Postprodaja Porsche BH treća u svijetu

Škoda auto svake godine bira najboljeg importera. Priznanja se dodjeljuju u pet kategorija, a biraju se među uvoznicima preko kojih je Škoda auto prisutna u 81 zemlji na svijetu. Importer za Bosnu i Hercegovinu, Porsche BH, postigao je izvanredan uspjeh zauzimanjem trećeg mjesta u kategoriji postprodajnih usluga za 2019. godinu u izuzetno velikoj i jakoj konkurenciji u kojoj su između ostalih i importeri za Njemačku, Italiju, Veliku Britaniju, Španiju.
“Vrlo smo uzbuđeni i sretni što smo osvojili treće mjesto na svjetskoj razini u segmentu Škoda postprodajnih usluga. Ovo priznanje se dodjeljuje kroz analizu mnogo segmenata poslovanja: promet Škoda Originalnih dijelova i opreme, zadovoljstvo kupaca u ovlaštenim Škoda servisima, digitalni svijet (Škoda connect), mobilna garancija, ispitivanje zadovoljstva kupaca Škode, ‘tajni kupci’, sprovođenje radioničkih akcija proizvođača, pravovremena i stručna edukacija uposlenih u trgovačkoj mreži, blagovremeno i stručno provođenje garantnih zahtjeva, razvoj Škoda mreže u BiH, itd“, ističe Omer Kozadra, rukovodilac Postprodaje u kompaniji Porsche BiH.
On dodaje da je ova nagrada priznanje za rad, trud i zalaganje svih uposlenika Sektora Postprodaje u ostvarivanju ciljeva i sprovođenju smjernica Škoda auta, ali i ostalih marki (VW putnička vozila, VW privredna vozila, SEAT, Audi i Porsche) koje zastupa Porsche BH kao uvoznik.
Ovlaštena mreža Škoda servisa obuhvata 16 servisa strateški raspoređenih po cijeloj BiH. Sektor Postprodaje Porsche BH, koji broji 24 uposlenika, brine o mreži ovlaštenih trgovaca ali i o krajnjim kupcima Škoda automobila.

valute

VALUTA.BA
spot_img

najnoviji članci

istražite više