spot_img
15.5 C
Sarajevo
spot_img
NaslovnicaAutoPredstavljen Audi A7 u redizajniranom salonu Porsche Sarajevo

Predstavljen Audi A7 u redizajniranom salonu Porsche Sarajevo

Uz podršku kompanije Audi BH, novinarima i kupcima danas je predstavljen redizajnirani Audi salon Porsche Sarajevo, unutar kojeg je, osim aktuelnih Audi modela, predstavljen i novi Audi A7.
“Naš Audi salon je prvi od pet ovlaštenih Audi partnera u Bosni i Hercegovini uradio redizajn svog prostora, s novim izgledom, logom i konceptom uređenja izložbeno-prodajnog mjesta”, kazala je Aldina Hadžić, menadžerica prodaje ispred firme Porsche Sarajevo.
Od novih vanjskih i unutarnjih CI elemenata koji su sada osvjetljeni LED tehnologijom, info-pulta, prostorije za VIP kupce, izložbenog prostora za Audi dodatnu opremu i još dosta novih detalja, sve je usmjereno prema zadovoljstvu posjetilaca i kupaca. Preglednost, osvjetljenost, dostupnost, intimnost… sve su to karakteristike redizajniranog Audi salona usmjerene ka zadovoljstvu, osjećaju topline i pripadnosti brendu sa četiri prstena.
Ovom prigodom predstavljen je i novi Audi A7 Sportback, ambasador revolucionarnog dizajna sa istovremeno izraženim klasičnim quattro genima.
“Audi A7 je dokaz da se dosljedan dizajn može unaprijediti i redizajniranjem forme od korjena. HD ekrani osjetljivi na dodir visoke rezolucije od 10,1 i 8,6 inča sa haptičkom reakcijom na dodir integrisani su u komandnu tablu i značajno doprinose efikasnom i olakšanom upravljanju ugrađenim funkcijama i sistemima. Nivo kakvog zaslužuju upravo Audi kupci“, istakao je Olja Cvitanović, Audi prodajni savjetnik ispred firme Porsche Sarajevo.
Upravljanje infotainment sistemom kod novog Audija A7 Sportback obavlja se na gornjem ekranu, dok je donji ekran predviđen za upravljanje klima uređajem, različitim funkcijama komfora i unosu teksta. HD matrix LED svjetla koja su opcionalno dostupna, izraz su novog, jedinstvenog A7 dizajnerskog stila osvjetljenja, u skladu sa pravcem razvoja digitalizacije: razdvojeni uskim prostorima, 12 svjetlosnih segmenata je postavljeno jedan do drugog kako bi asocirali na prepoznatljiv digitalni binarni kod 0 i 1.
“U novom Audi A7 imate mogućnost korištenja brojnih funkcija putem glasovnih komandi: navigacioni uređaj, slanje SMS poruka ili mijenjanje radio stanice. Sve se ovo može uraditi putem opušteno izgovorenih riječi uz pomoć novog intuitivnog sistema prepoznavanja realnog govora, bez sklanjanja ruku sa upravljača“, dodaje Cvitanović.
Novi model je na bosanskohercegovačkom tržištu dostupan od 140.535,48 KM, koliko košta model 50 TDI quattro Tiptronik, sa 286 KS.

valute

VALUTA.BA
spot_img

najnoviji članci

istražite više