spot_img
5.5 C
Sarajevo
spot_img
NaslovnicaAutoPorsche Happy Fest 6. i 7. oktobra u Sarajevu: Uštete pri kupovini...

Porsche Happy Fest 6. i 7. oktobra u Sarajevu: Uštete pri kupovini vozila iz VW grupacije

U petak 6. oktobra i subotu 7. oktobra u prodajnim salonima Porsche Sarajevo (VW, Audi, Seat, Škoda) održat će se ‘Porsche Happy Fest’.
Svi modeli iz VW grupacije će u tom periodu biti dostupni po neponovljivim cijenama i uslovima finansiranja u saradnji sa Porsche leasingom. Finansirenje već od: NKS 3,99% i EKS 5,65%. Ponuda se odnosi na odmah dostupna vozila, kao i na vozila naručena prema specifikacijama kupaca, koji prihvate ponudu tokom Porsche Happy Festa.
Tokom 6. i 7. oktobra, svi vlasnici vozila brendova VW grupacije mogu obaviti besplatnu provjeru vozila i ostvariti uštede na servisne usluge i dodatnu opremu. Tu je i akcija na zimske gume Dunlop u iznosu od 10%.
Takođe, svako ko zakaže termin u Škoda servisu u periodu Porsche Happy Festa njihov partner Shell mu poklanja 5 litara ulja i poklon za lojalnost.
Prilikom kupovnine novog vozila po principu ‘Staro za novo’, uštede će iznositi i do 2.000 KM. Posjetioci će uz doplatu moći zamijeniti stari automobil bilo koje marke za vozilo iz bogate ponude automobila iz VW grupacije, i to po najatraktivnijim uslovima finansiranja na tržištu.
Drugi dan, 07.oktobra, održat će se Family day sa mnoštvom sadržaja za djecu i njihove roditelje.
Prodajni saloni će biti otvoreni u petak od 08-17h, te u subotu od 9-18h.

valute

VALUTA.BA
spot_img

najnoviji članci

istražite više