spot_img
5.5 C
Sarajevo
spot_img
NaslovnicaAutoPorsche BH na Microsoft NetWorku predstavlja nove modele i ulogu IT-a u...

Porsche BH na Microsoft NetWorku predstavlja nove modele i ulogu IT-a u autoindustriji

Porsche Sarajevo, ovlašteni trgovac za prodaju VW vozila putničkog i privrednog programa, Audi, Seat, Škodu po treći put podržava MS NetWork konferenciju i predstavit će nove modele i ulogu IT-a u brojnim inovacijama u automobilskoj industriji.
Učesnicima konferencije su ponuđene testne vožnje aktuelnih modela pod sloganom ‘Driven by the future’. U duhu slogana, Porsche Sarajevo ove godine je proširio paletu modela i učesnici pored Volkswagen modela: e-Golf, T-Roc i Arteon, mogu testirati i Audi modele: Q2 i Q5.

Slogan ‘Driven by the future’ odražava intenciju brandova Audi i Volkswagena

Slogan ‘Driven by the future’ odražava intenciju brandova Audi i Volkswagena da svojim kupcima pruži vrhunski ugođaj u vozilu, a da istovremeno sa mogućnostima koje pružaju mnogobrojni asistenti u vožnji istu učini lakšom. MS NetWork 8 konferencija je i prilika da se naši potencijalni kupci direktno na licu mjesta upoznaju sa mogućnostima najnovijih modela te smo za tu priliku svim učesnicima omogućili testne vožnje sa našim prodavačima i produkt trenerima koji će ih u samom vozilu upoznati sa tehničkim i tehnološkim novitetima, navode iz kompanije Porsche.
Nakon bosanskohercegovačke premijere novog Audi A8, ova perjanica premium segmenta bit će izložena i na konferenciji u Neumu.
Osim toga za sve učesnike konferencije zasigurno će biti interesantna električna inačica Volkswagen modela Golf: e-Golf. Najtraženiji kompaktni model među evropskim kupcima u električnoj verziji pokreće elektromotor snage 85kW (115 KS) i 290 Nm okretnog momenta koji mu omogućuje ubrzanje do stotinu za 9,6 sekundi, maksimalnu brzinu od 150 km/h i domet od 300 km (prema NEDC/NEFZ).
“Volkswagen električna vozila su 100% električna vozila, bez emisija, lagana, izuzetno učinkovita i nevjerovatne snage koja se osjeća već od samog starta jer električna vozila odmah razvijaju najveći obrtni moment. Svako vozilo je moguće puniti putem klasične 220 V mreže (kućna varijanta), putem AC stanica ili sa DC brzim punjačima koji omogućuju punjenje za 45 min do 80% SOC.”, izjavio je ekspert za električna vozila i trener za tehničko školovanje Porsche BH, Jasmin Lučkin.
Porsche Sarajevo ovlašteni trgovac za prodaju Volkswagen vozila putničkog i privrednog programa, Audi, Seat, Škodu za svoje kupce pripremio je specijalnu proljetnu akcijsku ponudu pod motom ‘Ograničena ponuda, neograničen užitak’ u kojoj je omogućio ostvarenje proljetnog bonusa kao i povoljne uslove finansiranja putem Porsche leasinga.

valute

VALUTA.BA
spot_img

najnoviji članci

istražite više