spot_img
18.8 C
Sarajevo
spot_img
NaslovnicaAutoNovi SUV Citroën C3 AIRCROSS osvojio nagradu Autobest 2018

Novi SUV Citroën C3 AIRCROSS osvojio nagradu Autobest 2018

Novi kompaktni SUV Citroën C3 AIRCROSS pobjednik je natjecanja Autobest 2018 u kategoriji ‘Best Buy Car of Europe’, odnosno najpovoljnije kupovine automobila u Evropi, titula za koju se izborio među šest finalista.
Autobest od 2001. dodjeljuje godišnju nagradu za vozilo koje osvoji najviše glasova. U glasanju sudjeluje 31 specijalizirani novinar iz 31 evropske zemlje, a vozila se ocjenjuju na temelju 13 kriterija, među kojima su odnos kvalitete i cijene, dizajn, udobnost i tehnologije, kao i kvaliteta usluga te dostupnost zamjenskih dijelova u distribucijskim mrežama.
Kao i Citroën C3 kojeg je Autobest odabrao 2003. godine, novi kompaktni SUV Citroën C3 AIRCROSS uspio se istaknuti među konkurentima te je odnio pobjedu u ovoj sedamnaestoj dodjeli nagrade zahvaljujući svojem jedinstvenom obliku te snažnom i svježem stavu.
Novi kompaktni SUV Citroën C3 AIRCROSS dio je obnove Marke te predstavlja njezin pohod na međunarodno tržište. Od svojeg lansiranja u oktobru, već bilježi višeod 30.000 narudžbi u Evropi. Svoje kupce zavodi kabinom koja utjelovljuje jedinstveno znanje i umijeće marke Citroen u pogledu prostrane unutrašnjosti, modularnosti i svjetlosti. Njegova je osobnost ojačana velikim mogućnostima personalizacije, uz 85 kombinacija vanjskog i 5 kombinacija unutarnjeg uređenja. Taj SUV nadahnut je zahtjevima kupaca, on je ‘people minded’, odnosno po mjeri čovjeka, a odlikuje se prostranošću i modularnošću bez premca te je otvoren prema okolini zahvaljujući ostakljenom panoramskom krovnom otvoru.
Simbol programa ‘Citroën Advanced Comfort®’, C3 AIRCROSS pruža ugodan boravak u automobilu i jedinstveno iskustvo vožnje. S lakoćom se kreće u gradu kao i na otvorenoj cesti te povećava mogućnosti za bijeg iz svakodnevice zahvaljujući funkciji Grip Control® uz Hill Assist Descent. Visok nivo udobnosti i sigurnosti osigurana je ugradnjom 12 tehnologija suvremenih sistema za pomoć u vožnji, četiri tehnologije za povezivanje, a na testiranju Euro NCAP osvojio je 5 zvjezdica.
“Najiskrenije čestitam Lindi Jackson i njezinim timovima na pobjedi u natjecanju Autobest 2018! U takvoj konkurenciji C3 AIRCROSS istaknuo se kao pobjednik jer je članovima žirija dokazao da je riječ o najboljem izboru automobila u ovogodišnjem izdanju. Također je to nova pobjeda za jedan SUV. Taj izbor dokazuje da žiri ne prati samo razvoj tržišta već također prepoznaje tendencije te time za evropske kupce oblikuje pravu preporuku za kupovinu automobila budućnosti”,izjavio je predsjednikžirija Ilia Seliktar
S 426.000 registriranih vozila u Evropi u prvih šest mjeseci 2017. godine, Citroen već šestu godinu zaredom postiže rekord uz porast od 5,6% u Evropi u odnosu na isto razdoblje 2016. Godinu dana nakon novog C3, najprodavanijeg modela game Citroen koji je prodan u više od 230.000 primjeraka od njegova lansiranja, novi kompaktni SUV Citroën C3 AIRCROSS omogućuje marki Citroen da nastavi usavršavati svoje performanse, navodi se u saopćenju Citroena.

valute

VALUTA.BA
spot_img

najnoviji članci

istražite više