spot_img
16.6 C
Sarajevo
spot_img
NaslovnicaAutoNovi školski centar Porsche BH

Novi školski centar Porsche BH

u sklopu redovnih aktivnosti, importer Volkswagen grupacije za bosanskohercegovačko tržište – Porsche BH, konstantno educira kako svoje, tako i osoblje ovlaštenih partnera.
“U Rajlovcu (Sarajevo) se nalazi servisno-školski centar koji smo opremili sa najnovijim tehnologijama i eksponatima kako bi naši treneri mogli mogli prenositi znanje stečeno kod proizvođača na mrežu ovlaštenih partnera. Odjeljenje Servisne škole importera broji 5 trenera koji konstantno educiraju servisno osoblje partnera kako u tehničkom, tako i netehničkom segmentu. Trenutno se, u novim prostorijama, vrši obuka za tehnologije najnovijih modela vozila, između ostalih za novu Škoda Scalu, Seat Tarraco itd“, ističe Omer Kozadra, rukovodilac Postprodaje Porsche BiH.

U prostorijama servisne škole je nabavljen i Moon punjač za električna vozila

Kozadra dodaje da je elektro mobilnost postala evropska svakodnevnica, pa tako i ova kompanija ide u smjeru obuke ovlaštene mreže partnera za ovaj segment poslovanja.
“U prostorijama servisne škole je nabavljen i prvi Moon punjač za električna vozila te će naše osoblje uskoro krenuti u aktivnije školovanje partnera i za ovaj segment“, dodaje Kozadra.

valute

VALUTA.BA
spot_img

najnoviji članci

istražite više