spot_img
5.5 C
Sarajevo
spot_img
NaslovnicaAutoNovi Megane Conquest, hibridni SUV coupe za Evropu

Novi Megane Conquest, hibridni SUV coupe za Evropu

Novi Megane Conquest*, Renaultov SUV coupé stiže na evropsko tržište opremljen naprednom tehnologijom, pokretan E-TECH hibridom i sa novom verzijom R.S. Line koja mu daje još upečatljiviji i dinamičniji dizajn.
Spajanjem elegancije i robusnosti u novom dizajnu, kakvim su dosada mogla da se pohvale samo vozila premium marki, novi Renault Megane Conquest ruši konvencije tržišta SUV-ova u Evropi.

Renault Megane Conquest ima prostrani putnički i prtljažni prostor

Ovaj novi model, koji zaokružuje Renaultovu paletu kompaktnih automobila (Mégane, Kadjar i Scénic) svoje mesto pod suncem traži na tržištu SUV-ova koje bilježi rast širom svijeta.

Uz dva digitalna ekrana vozačevo mjesto je opremljeno bogatom tehnologijom

Prostrani putnički i prtljažni prostor potvrđuju da je Renault Megane Conquest namijenjen i porodicama. Uz dva digitalna ekrana, među najvećima u klasi, vozačevo mjesto je opremljeno bogatom tehnologijom koja stavlja naglasak na kvalitet i udobnost.

Digitalizovana instrument tabla je pregledna

Novi Renault Megane Conquest pokreću novi hibridni motori koji čine jedinstvenu ponudu u segmentu. E-TECH Hibrid snage 140 KS kao i 1,3-litarski TCe 140 i TCe 160 sa 12 V mikrohibridnim pogonom. Tehnologija E-TECH hibrida, koji već pokreću Clio, Captur i Mégane, je Renaultova inovacija nastala na osnovu iskustva stečenog na električnim vozilima i bolidima Formule 1, a tokom čijeg razvoja je prijavljeno 150 patenata. Pored hibridnih motora u ponudi će biti i klasični motori sa unutrašnjim sagorijevanjem 140 TCe EDC i 160 TCe EDC.
Predstavljanje novog Renaulta Renault Megane Conquest će se održati u prvoj polovini 2021. godine.
_____________
* Naziv Renault Megane Conquest koristit će se na Adriatic teritoriji, a u ostalom dijelu Evrope nosit će ime kao u Rusiji, Renault Arkana.

valute

VALUTA.BA
spot_img

najnoviji članci

istražite više