spot_img
18.8 C
Sarajevo
spot_img
NaslovnicaAutoNovi električni Peugeot e-Expert sa dometom do 300 km

Novi električni Peugeot e-Expert sa dometom do 300 km

Sa novim vozilom e-Expert marka Peugeot ide korak dalje u elektrifikaciji svojih modela kako bi ostvarila svoj cilj, a to su električne izvedbe svih modela privrednih vozila u gami do 2021. godine.
Izvedba Peugeot e-Expert dodatno će naglasiti vodeći položaj privrednih vozila ovog francuskog proizvođača automobila i modela Expert u Evropi.
Korisnici će moći birati između dvije veličine baterije: 50 kWh, za domet od 200 kilometara (prema WLTP) i 75 kWh, za domet od 300 kilometara (WLTP). Inače, analize su pokazale da većina poslovnih kupaca dnevno pređe manje od 300 km.
Dodatan poticaj za nabavku ovog vozila je i to što je sve češće pristup gradskim središtima ograničen, a neki gradovi dozvoljavaju pristup samo potpuno električnim vozilima.
U skladu s načelom marke Peugeot da vozilo treba što manje izmijeniti kako bi se dobila električna izvedba, e-Expert ima snažan vanjski izgled kao i izvedbe opremljene motorom s unutarnjim sagorijevanjem i identičnu nosivost.
Novi Peugeot e-Expert bit će u prodaji u drugoj polovini 2020. i nastavit će uspješnu priču koju je Export započeo svojim izlaskom na tržište 2016. godine otkad je prodano u više od 170.000 primjeraka. Osim toga, dodatno će osnažiti vodeću poziciju Peugeotovih privrednih vozila u Evropi i povećati broj električnih vozila game Peugeot uz postojeće modele Partner Electric, e-Boxer, e-208, e-2008, 3008 te 508 Hybrid i Hybrid 4.

valute

VALUTA.BA
spot_img

najnoviji članci

istražite više