spot_img
15.5 C
Sarajevo
spot_img
NaslovnicaAutoNovi Citroën Berlingo nudi više stila, praktičnosti i udobnosti

Novi Citroën Berlingo nudi više stila, praktičnosti i udobnosti

Citroën je danas otkrio novi Berlingo. Treća generacija Berlinga poboljšana je u skladu s posljednjim modelima Marke. Dobio je suvremenost svojim dizajnom i udobnošću osnažujući svoju i praktičnost koja stoji iza uspjeha ovog kultnog modela, prodanogu više od 1,7 miliona primjeraka.
Novi Berlingo preuzima elemente identiteta dizajna marke Citroën i novi oblik koji mu daje robustan i dobronamjeran stav. Novi Berlingo također osnažuje sve svoje snažne tačke u pogledu modularnosti i prostora u unutrašnjosti vozila kako bi olakšao svakodnevno korištenje (3 neovisna i jednostavna za ukloniti stražnja sjedala, ravna podnica do sklopivog sjedala suvozača, utovar predmeta do 2,70 m, 100 l dodatnog prtljažnog prostora).
Savršeno ukorak s vremenom, Berlingo koristi prednosti nove platforme EMP2 i nudi 19 tehnologija za pomoć u vožnji i 4 tehnologije za povezivost, kao što su head-up display u boji, prilagodljivi tempomat s funkcijom zaustavljanja, električna parkirna kočnica, kamera za vožnju unatrag/Top RearVision, GripControls funkcijom Hill Assist Descent ili elektronski nadzor stabilnosti prikolice…
Novi Berlingo dolazi sa motorima posljednje generacije kao što su novi dizelski 1.5 BlueHDi ili automatski mjenjač EAT8 te postavke udobnosti ovjesa.
Sada dostupan u dvije veličine, M i XL, od 4.40 m i 4.75 m dužine, sa 5 ili 7 mjesta, novi Citroen Berlingo imat će svjetsku premijeru u martu na Sajmu automobila u Ženevi i bit će u prodajnim salonima (uključujući i bh. tržište) u drugoj polovini 2018. godine.

Novi Berlingo nudi 19 tehnologija za pomoć u vožnji i 4 tehnologije za povezivost

Berlingo je, bez sumnje, moderno vozilo i pametna kupovina za obitelji i starije osobe koji traže prostornost, praktičnost i jednostavnost očekujući više dizajna, udobnosti i suvremenosti.
Novi Citroën Berlingo suvremeniji je nego ikad te nudi robusniji i snažniji stav svestranog vozila. Pomenut ćemo novi stil karoserije s pomaknutim vjetrobranskim staklom te višim i kraćim prednjim krajem, što je postignuto uz pomoć EMP2 platforme koja mu daje kraći prevjes sprijeda. Prednji kraj je u skladu s novim identitetom marke Citroën sa dvostrukim svjetlosnim potpisom te personaliziranim i okruglim svjetlima za maglu.
Berlingo je benchmark model i važan igrač u svom segmentu. Berlingo je sa drugom generacijom putničkog i dostavnog vozila proizveden u 2017. godini u više primjeraka nego ikad prije (preko 165.000), nakon 2016. godine koja je već bila rekordna. Najprodavaniji model marke Citroën u gotovo 17 zemalja u 2017. godini, Berlingo danas ostaje najprodavaniji model Marke, iza modela C3. U Evropi, on je drugo najprodavanije vozilo za slobodno vrijeme i među tri najprodavanija u svom segmentu na tržištu lakih komercijalnih vozila. Proizvedeno je u više od 3,3 miliona primjeraka od početka prodaje 1996. godine.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:
Dužina: 4.40 m izvedba M / 4.75 m izvedba XL
Širina: 1.85 m
Visina: 1.81 m (minimum bez krovnih nosača / 1.84 m minimum sa krovnim nosačima–ovisno o izvedbi)
Kapacitet prtljažnika: 775 l – izvedba M / 1,050 l – izvedba XL

https://youtu.be/a4pHQ8bHNeY

valute

VALUTA.BA
spot_img

najnoviji članci

istražite više