spot_img
15.5 C
Sarajevo
spot_img
NaslovnicaAutoNovi Citroen Berlingo Furgon

Novi Citroen Berlingo Furgon

Iako novi Berlingo u izvedbi osobnog vozila stiže u u prodaju krajem godine, Citroën je danas predstavio treću generaciju modela Berlingo u njegovoj verziji za poslovne korisnike, nazvanu Berlingo Furgon.
Novi Berlingo Furgon pripada novoj generaciji u pogledu stila i opreme. Robustan i potpuno usklađen s identitetom Marke, ima veću ponudu opreme koja pruža udobnost i modularnost. Dolazi u veličinama M ili XL te ispunjava očekivanja kupaca ponudom dviju verzija nazvanih Worker i Driver koje se razlikuju po svojoj filozofiji i upotrebi, podvozju, nivou opreme ili oblogama.
Savršen je i učinkovit partner svim poslovnim korisnicima zahvaljujući velikom tovarnom kapacitetu, lakoći pristupa i različitim mogućnostima konfiguracije uz produljenu i kabinu Extenso za 3 osobe (prvi red) i u produljenoj kabini koja se može prilagoditi za prijevoz do pet putnika (prvi i drugi red).
Novi Citroën Berlingo Furgon koristi novu platformu za bolje upravljanje, te veću udobnost i sigurnost. Opremljen je čak s 20 tehnologija za pomoć u vožnji (kao što su indikator preopterećenja i sistem Surround Rear Vision, koji su jedinstveni u svim segmentima privrednih vozila, head-up zaslon u boji, električna parkirna kočnica, prilagodljivi regulator brzine s funkcijom za zaustavljanje, aktivno sigurnosno kočenje) i četiri tehnologije za povezivanje kao što su CitroënConnectNav i mogućnost bežičnog punjenja pametnog telefona.

Novi Citroen Berlingo Furgon opremljen je čak s 20 tehnologija za pomoć u vožnji

Novi Citroën Berlingo Furgon opremljen je s motorima najnovije generacije, koji su istodobno učinkoviti i snažni.
U ponudi benzinskih motora su: PureTech 110 S&S BVM6 i PureTech 130 S&S EAT8 (dostupan od drugog polugodišta 2019.) a kod dizelskih motora 1.5 BlueHDi : BlueHDi 75BVM, BlueHDi 100 BVM, BlueHDi 100 S&SBVM i BlueHDi 130 S&S BVM6 ili EAT8.
CitroënBerlingo je referentni model za poslovne korisnike i ključan model svojeg segmenta na koji su se tokom vremena primjenjivale inovacije. Od svojih početaka, u svijetu je proizvedeno više od 1,5 miliona modela, od kojih je 1,3 miliona u Evropi i više od 470.000 u Francuskoj. Berlingo će 2017., kao ključan model, imati rekordnu godinu u Francuskoj s više od 27.000 registriranih vozila, što je rast od 4% u odnosu na 2016. S već više od 8.000 registriranih vozila, što je povećanje od 25% u prvom tromjesečju 2018., sam Berlingo danas predstavlja 40% registriranih privrednih vozila marke Citroën te je najbolje prodavano privredno vozilo Marke.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE
Duljina: 4,40 m veličina M / 4,75 m veličina XL
Širina: 2,10m (s otvorenim retrovizorima)
Visina: 1,80m veličina M / 1,85m veličina XL Worker
Korisni obim: 3,3 m3 veličina M / 3,9 m3 veličina XL i s kabinom Extensodo 3,8 m3 u veličini M i 4,4 m3 u veličini XL
Korisna nosivost: do 1000 kg veličina M / do 950 kg večina XL
Maksimalna duljina teretnog prostora: 1, 81 m veličina M / 2,16m veličina XL
Maksimalna masa prikolice: do 1500 kg

https://youtu.be/MPdYsa838Z4

valute

VALUTA.BA
spot_img

najnoviji članci

istražite više