spot_img
5.5 C
Sarajevo
spot_img
NaslovnicaBankeKako da uštedite vrijeme i novac dok koristite bankarske usluge?

Kako da uštedite vrijeme i novac dok koristite bankarske usluge?

Užurban stil života i krize koje su proteklih godina pogodile cijeli svijet navele su korisnike bankarskih usluga da sve više koriste usluge mobilnog bankarstva. Bankarske usluge koje su nam sada na dohvat ruke i van radnog vremena donijele su mogućnosti za novo, lagano i brzo iskustvo.

Mobilno bankarstvo podrazumijeva upotrebu mobilnih uređaja za pristup bankarskim i finansijskim uslugama. Ono omogućava korisnicima da izvrše provjeru stanja računa, realizuju online transakcije, izvrše prenos sredstava, plaćaju račune i slično a to sve bez posjete banci i sa bilo kojeg mjesta na svijetu.

Ušteda vremena i novca

Na taj način štedi se vrijeme jer nema potrebe za odlaskom u poslovnicu niti čekanjem u redovima. No osim toga korištenjem mobilnog bankarstva štedi se i novac budući da su naknade za realizaciju naloga online višestruko niže u odnosu na one koje se primjenjuju na šalterima poslovnica.

– Mobilno bankarstvo sve više je prisutno i u Bosni i Hercegovini jer život i poslovanje čini lakšim. Plaćanje možete realizovati brže, povoljnije i sigurnije iz udobnosti svog doma, a osim što štedite vrijeme i novac ono osigurava i maksimalnu sigurnost uz primjenu najsavremenijih tehnologija. Riječ je o aplikaciji koju stalno obogaćujemo dodatnim funkcionalnostima, te smo ponosni na činjenicu da je prema mišljenju korisnika Raiffeisen Mobilno Bankarstvo najbolje ocijenjena aplikacija na našem tržištu – rekli su za BiznisInfo iz Raiffeisen banke, jedne od najvećih bankarskih institucija u Bosni i Hercegovini.

Usluga 24 sata dnevno

Mobilno bankarstvo koje ova banka nudi omogućava brojne usluge. Među njima su pregled stanja i prometa po svim računima u banci, konverziju svih deviznih valuta podržanih u banci, obavljanje transakcija između vlastitih računa te između drugih fizičkih i pravnih lica, u Raiffeisen banci i u drugim bankama u BiH, plaćanja u inostranstvo, otkazivanje neprocesiranih naloga…

valute

VALUTA.BA
spot_img

najnoviji članci

istražite više