spot_img
18.8 C
Sarajevo
spot_img
NaslovnicaAutoGUMA M otvorila savremenu Renault lakirnicu

GUMA M otvorila savremenu Renault lakirnicu

Na prostoru od 500 m2 uvoznik za Renault automobile GUMA M otvorila je novu lakirnicu koja poštuje visoke Renault standarde, stavljajući akcent na strateški razvoj i kontinuinirano podizanje razine cjelokupnog seta postprodajnih usluga.
Uz kvalitetnu pripremu, educiran kadar te specijalne alate i visoku tehnologiju nova termo lakirnica nudi popravak svih oštećenja na karoseriji automobila. Kao takva, omogućava savršeno usklađivanje i višeslojno nanošenje odabranog pigmenta, bez obzira da li je vozilu neophodna obična, metalik ili perla boja.
Shodno svim savremenim prednostima koje procesuira, svaki automobil iz lakirnice će izlaziti sa besprijekornim premazom, a potvrda kvalitete rada i trajnosti boje dolazi u vidu garancije za obavljeni posao, navode iz kompanije GUMA M.
Lakirnica takođe na raspolaganje stavlja Renault specijalno vozilo za prevoz oštećenih automobila kao i zamjensko vozilo za vrijeme trajanja radova. Efikasni popravak karoserije i njeno bojenje po profi standardima prati finalno stalna briga o ekologiji i profesionalnom zbrinjavanju otpada čime Renault iznova podcrtava važnost čistog okoliša.
Ovako visok potencijal nove lakirnice lako su prepoznale sve vodeće osiguravajuće kuće na bh. tržištu kao što su Euroherc, Uniqa, Triglav, Wiener, Adriatic i Croatia osiguranje.

valute

VALUTA.BA
spot_img

najnoviji članci

istražite više