spot_img
15.5 C
Sarajevo
spot_img
NaslovnicaAutoFrenkie imenovan za brand ambasadora SEAT-a u BiH

Frenkie imenovan za brand ambasadora SEAT-a u BiH

SEAT u Bosni i Hercegovini potpisao je ugovor o saradnji sa popularnim muzičarem bosanskohercegovačke hip-hop scene Adnanom Hamidovićem Frenkijem.
SEAT podržava kreativno stvaralaštvo mladih, te stoga ne čudi da je zasnovano partnerstvo između ovog mladog urbanog umjetnika i španskog automobilskog brenda. Početak saradnje najavljen je misterioznom kampanjom na društvenim mrežama pod sloganom ‘Predstavljamo novog člana ekipe’, koja je među Frenkijevim fanovima izazvala veliko interesovanje.
“SEAT je veliki brend i veoma smo ponosni što nas je i proizvođač iz Španije prihvatio kao adekvatnog partnera. Leon FR od danas postaje naš pratilac na turnejama širom Balkana i siguran sam da će nam uveliko olakšati duga putovanja. Također hvala SEAT ekipi kompanije Porsche BH koja je prepoznala naš rad i potencijal i što su se odlučili da u ovoj godini krenemo skupa“, izjavio je Frenkie.
“SEAT je u mnogim zemljama Evrope pokrenuo mnogobrojne projekte koji u konačnici imaju cilj približavanja brenda i modela ali i pomoć pri razvoju kreativnog stvaralaštva kod mladih. U BiH je saradnja sa Frenkiem konkretan primjer našeg usmjerenja u ovom pravcu. Njegov temperament i stvaralački rad upotpunit ćemo našim sjajnim modelom Leon FR sa kojim će, nadamo se, uživati u svim budućim putovanjima na koncerte“, rekao je Senad Trnka, brend menadžer za SEAT u BiH.

valute

VALUTA.BA
spot_img

najnoviji članci

istražite više