spot_img
15.5 C
Sarajevo
spot_img
NaslovnicaAutoFlota Dacia Logana isporučena mostarskoj kompaniji Moj Taxi

Flota Dacia Logana isporučena mostarskoj kompaniji Moj Taxi

Novi kontigent od jedanaest Dacia Logana, Guma M je isporučila mostarskoj kompaniji Moj Taxi.
Dacia Logan je od lansiranja 2004. godine prepoznat kao robusna i cjenovno privlačna trovolumenska limuzina, koji je jako brzo dobio i etiketu pouzdanosti, te time stekao adute s kojima je postao miljenik tržišta u tranziciji. Dolaskom druge generacije, a posebno njene osvježene i modernije verzije ‘Faza 2’, s kojom su došle i savremene tehnologije, Logan je kompletirao listu neophodnih atributa koji su pomogli u osvajanju tržišta.
Ovakve adute nisu samo prepoznali porodični kupci, već i prevozničke kompanije koje konstatno ulažu u razvoj i poboljšanje usluga. Nije prvi put da taxi kompanije svoje povjerenje daju Daciji Logan. Ovoga puta Guma M je isporučila flotu od 11 modela Logan ‘Faza 2’ mostarskoj kompaniji Moj Taxi, koja će obogatiti već postojeću flotu prepoznatljivih taxi vozila na mostarskim ulicama.
Loganov dokazani komfor, izuzetno štedljivi agregati i izdašni prtljažnik lako će olakšati obavljanje svakodnevnih zadataka, pogotovo u vrijeme godišnjih odmora i sve većeg broja turista na području Hercegovine. Istovremeno, Logan je projektovan za potpunu kontrolu troškova i korištenje pogodnosti u eksplotacionom procesu što će uticati na ekonomično i efikasno upravljanje flotom, te omogućiti pružanje kvalitetnije usluge.

valute

VALUTA.BA
spot_img

najnoviji članci

istražite više