spot_img
18.8 C
Sarajevo
spot_img
NaslovnicaAutoCitroën 19_19 Concept, vožnja u načinu E-Confort

Citroën 19_19 Concept, vožnja u načinu E-Confort

Nakon što je Ami One Concept, simbol gradske električne mobilnosti predstavljen u februaru prošle godine, Citroën predstavlja 19_19 Concept, svoju viziju iznimne udobnosti i izvangradske mobilnosti.
Dva konceptna električna vozila ispunjavaju sve potrebe kupaca koji se žele slobodno kretati u svijetu u kojem se uvijek nastoji postići više.
Iz Citroëna navode da je 19_19 Concept pravo nekonvencionalno utjelovljenje Marke koje se razlikuje od uobičajenih automobila. On je aerodinamičan, tehnološki napredan i iznimnih proporcija, a spektakularan dizajn njegove ostakljene kabine nadahnut je aeronautikom.
Dizajnerski riješano, kabina je osmišljena kao pravi salon zahvaljujući uređenju i materijalima te svakom putniku predstavlja utočište u kojem svako sjedalo pruža jedinstveno iskustvo potpune udobnosti.
Što se tiče tehnologija, stopostotno električno konceptno vozilo dometa od 800 km, s ostakljenom kabinom koja ostavlja dojam pravog letećeg tepiha, opremljen ovjesima s progresivnim hidrauličkim graničnicima i pametnim upravljačkim sistemom, tehnologijama za autonomnu vožnju i proaktivnim asistentom s glasovnim upravljanjem koji spontano komunicira s putnicima i omogućava svakome da doživi novo iskustvo vožnje.

Citroën 19_19 Concept: Vizija nenadmašne udobnosti za bolju mobilnost sutrašnjice!

“19_19 Concept naša je vizija budućnosti automobila koji je istodobno tehnološki napredan i inovativan, ali zadržava temeljne vrijednosti koje je osmislio Citroën prije 100 godina. To je Marka koja sluša svoje kupce, usredotočuje se na čovjeka i vjerna je svojem potpisu ‘Inspiredby You’. Dizajn, kreativnost, udobnost i inovacija i dalje su dio nasljeđa marke Citroën, a 19_19 Concept odraz je toga”, izjavila je Linda Jackson, generalna direktorica Citroëna.
Citroën 19_19 Concept prvi će put biti predstavljen na sajmu VivaTech u Parizu 16. maja 2019. godine.

DIMENZIJE
Dužina: 4655 mm
Širina: 2240 mm
Visina: 1600 mm
Međuosovinski razmak : 3 100 mm
Promjer točkova: 913 mm
Gume Goodyear: 255/30 R30

https://youtu.be/liObHOB4Hu4

valute

VALUTA.BA
spot_img

najnoviji članci

istražite više