spot_img
5.5 C
Sarajevo
spot_img
NaslovnicaAutoCitroen C4 Picasso: Pola miliona prodanih vozila

Citroen C4 Picasso: Pola miliona prodanih vozila

Citroën C4 Picasso i Grand C4 Picasso lansirani su 2013. i modernizirani na jesen 2016. godine. Monovolumenski duo ostvario je veliki uspjeh s pola miliona prodanih vozila u svijetu.
Citroën C4 Picasso imao je veliki uspjeh kod kupaca automobila i upravo je prešao pola miliona prodanih vozila u samo četiri godine.
Nakon lansiranja modela s petorim vratima u junu 2013. i izvedbe sa sedam mjesta u septembru 2013. godine(Grand C4 Picasso), C4 Picasso 2. generacije moderniziran je 2016.godine. Danas nudi poboljšane tehnološke sisteme, kao što su: novi tablet osjetljiv na dodir, sistem navigacije 3D s prepoznavanjem glasova, poklopac prtljažnika s pristupom punih ruku, prepoznavanje ograničenja brzine, prilagodljivi regulator/limitator brzine s funkcijom Stop i dr.
Sve ove značajke čine C4 Picasso liderom svog segmenta. Stvarni ambasador programa ‘Citroën Advanced Comfort’ koji kombinira prostranost, modularnost i udobnost u službi ugodnog boravka svih putnika (panoramsko vjetrobransko staklo, neovisna stražnja sjedala, sjedalo suvozača Relax s produžetkom za podizanje nogui dr.), C4 Picasso nudi odlične dinamičke kvalitete, posebice zahvaljujući učinkovitim i snažnim motorima (dizelski BlueHDii benzinskiPureTech)te automatskom mjenjaču posljednje generacije (EAT6).

valute

VALUTA.BA
spot_img

najnoviji članci

istražite više