spot_img
18.8 C
Sarajevo
spot_img
NaslovnicaAutoBiH ponovo među najboljih 100 evropskih Volkswagen servisa

BiH ponovo među najboljih 100 evropskih Volkswagen servisa

Volkswagen AG je je i ove godine odabrao i nagradio svojih 100 najboljih evropskih servisnih partnera sa prestižnom nagradom za kvalitet – Volkswagen Service Quality Award (VSQA). Nagrade su dodjeljene servisnim radionicama koje su u 2017. godini imale najbolju kvalitetu servisne usluge i najbolje rezultate u segmentu vezivanja kupca i njegovog zadovoljstva. Volkswagen Service Quality Award nagrada počela se dodjeljivati 2008. godine.
Predstavnik Volkswagen AG, Jens Metzner je jučer na Jahorini, na radnom sastanku Volkswagen ovlaštene mreže trgovaca, dodjelio plakete za ostvareni rezultat u 2017. godini.

Priznanje za ovlaštene servisne partnere kompanije Porsche BH

“Porsche BH je ponosan na činjenicu da se svake godine u top 100 evropskih servisa nađu i naši Volkswagen servisi. Među najboljih 100 Volkswagen servisa u Evropi ponovo su se našla i dva bosanskohercegovačka trgovca: AC Quattro Sarajevo kao servis sa najboljim pomakom u kvalitetu (najveće poboljšanje), te Nipex Tuzla kao Volkswagenov servis sa najboljom kvalitetom usluge u protekloj godini“, istakao je Omer Kozadra, rukovodilac Postprodaje Porsche BH.
“Oni servisni partneri koji tri i više puta osvoje ovu prestižnu nagradu ulaze u tzv. ‘Kuću slavnih’. Raduje nas činjenica da Porsche BH od 2015. godine ima svoje predstavnike i u Kući slavnih. Našem ovlaštenom partneru, Nipex iz Tuzle je ovo peta po redu VSQA nagrada“, istakao je Kozadra.
On je dodao da će Porsche BH i ubuduće veliku pažnju posvećivati edukaciji i usavršavanju kako svojih uposlenika tako i svojih ovlaštenih servisnih partnera te da će se naredne godine ponovo naći među najboljih 100 Volkswagen servisa.

valute

VALUTA.BA
spot_img

najnoviji članci

istražite više