spot_img
18.8 C
Sarajevo
spot_img
NaslovnicaAutoAuto Show od 25. do 28. juna u Sarajevu

Auto Show od 25. do 28. juna u Sarajevu

Auto 4×4 Club organiziraje ‘Ljetni Auto Show’ koji će, u sklopu akcije ‘Sigurnost na cestama u Bosni i Hercegovini’, biti održan od 25. do 28. juna ove godine na Trgu ispred BBI Centra u Sarajevu.
Ova manifestacija biti će organizirana umjesto ‘Sajma automobila Sarajevo’, koji je trebao biti održan od 27. do 31. maja u zatvorenom prostoru Centra Skenderija. Novi termin održavanja Sajma je proljeće 2021. godine.
Sarajevska izložba automobila u Centru Skenderija biti će održana kako je i planirano od 16. do 20. decembra ove godine.
U okviru manifestacije ‘Ljetni Auto Show’ na Trgu ispred BBI Centra će biti izložena trkaća vozila, oldtimeri, nova vozila, i kartinzi za najmlađu populaciju, vozila i oprema saobraćajne policije i BIHAMK-a, te radari i ostala prateća oprema za kontrolu saobraćaja. Ućešće će uzeti i IPA (Internacionalna policijska asocijacija) sa svojim programom zaštite najmlađih učesnika u saobraćaju i druga udruženja čije su aktivnosti vezane za sigurnost u saobraćaju.
Za mališane će biti napravljen i mali poligon gdje će im se, u sklopu susreta sa neobičnim vozilima, dijeliti i brošure te edukativne bojanke sa korisnim informacijama o bezbjednosti u saobraćaju, saopćeno je iz Auto Media Group.

valute

VALUTA.BA
spot_img

najnoviji članci

istražite više